Magazine Cover Magazine Cover
2 nr. af Magasinet Liv + e-bog 'Det er kun en overgang!'
Skjul

2 nr. af Magasinet Liv
+ e-bog 'Det er kun en overgang!'
– Spar 90 kr.

Magazine Cover Magazine Cover
139,90 kr.
49 kr.
I alt 49 kr.
Spar 90 kr.!
  1. Lad dig inspirere af ærlige og personlige fortællinger af kvinder, som har et liv i rygsækken og et liv foran sig.
  2. Få tips og tricks inden for sundhed, skønhed, mode, mad, overgangsalder, boligliv, mandeliv, rejseliv, kvindeliv - det gode liv.
  3. Download din e-bog fra den kvitteringsmail, du modtager, når du har betalt.
  4. 14 dages fortrydelsesret
  5. Ingen binding

Magasinet Liv

Magasinet Liv opdaterer, underholder og inspirerer kvinder på en ærlig og personlig måde. Vi giver indsigt og fordybelse – vi hylder livet og mulighederne. Vi deler vores historier om erfarne, seje, no bullshit, modne kvinder, som har et liv i rygsækken og et liv foran sig.
  • Tips og tricks inden for sundhed, skønhed, mode, mad, overgangsalder, bolig, mandeliv, rejseliv, kvindeliv – det gode liv.
  • Et abonnement på Magasinet Liv giver dig ingen hurtige mirakelkure eller artikler, der kun ridser lidt i overfladen, men i stedet solid og inspirerende viden hver måned.
  •  Læs hele magasinet online, hvor du også kan finde attraktive tilbud i vores magasinshop og deltage i diverse konkurrencer.

 

Det er kun en overgang

Overgangsalderen rammer os alle, og det er en turbulent tid både fysisk og mentalt. Denne e-bog gennemgår alt, hvad der er værd at vide om overgangsalderen – helt uden filter. Den giver dig tips og tricks til at komme igennem på den helt naturlige måde, men kommer også ind på fordele og ulemper ved at gå hormonvejen. I et samarbejde mellem Magasinet Liv og iFORM underbygges temaer omkring overgangsalderen af forskellige eksperter, og er din ærlige guide til at komme bedst muligt igennem.

Du kan downloade din e-bog fra den kvitteringsmail, du modtager, når du har betalt.

Andre tilbud fra Magasinet Liv

Se alle tilbud fra Magasinet Liv
Magazine Cover Magazine Cover

2 nr. af Magasinet Liv
+ e-bog 'Det er kun en overgang!'

139,90 kr.
49 kr.
I alt 49 kr.
Spar 90 kr.!